سه شنبه , ۱ فروردین ۱۴۰۲

پلـو بحـرینی

مواد اولیه :


پلـو  بحـرینی

غذای کشور بحرین

 مواد لازم برای چهار نفر

 سینه مرغ:                               یک عدد

کشمش:                                   نصف پیمانه

خلال بادام:                               نصف پیمانه

گردو:                                     نصف پیمــانه

زرشک:                                   نصف پیمانه

رب گوجه‌‌فرنگی:                       یک قاشق غذاخوری

برنج:                                      سه پیمانه

پیاز سرخ شده:                           دو عدد

پودر لیمو امانی:                          دو قاشق غذاخوری

پودر هل و دارچین:                      یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:                               به میزان لازم

زعفران:                                   به میزان لازم

 طرز تهیه

برنج را آبکش می‌کنیم و در قابلمه موردنظر ریخته سپس لابه‌لای آن پودر لیمو امانی را می‌ریزیم و می‌گذاریم تا دم بکشد. سینه مرغ را مکعبی خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم سپس مقداری نمک، فلفل، زعفران  و رب می‌ریزیم و پیاز سرخ شده را افزوده و مواد را مخلوط می‌کنیم. به اندازه یک لیوان آب داخل مواد می‌ریزیم و می‌گذاریم تا بپزند.

کشمش را در کمی کره تفت می‌دهیم. خلال بادام را در آب خیس می‌کنیم تا نرم شود بعد جداگانه در کمی کره تفت می‌دهیم، در صورت تمایل می‌توانید کمی زعفران هم به آن اضافه کنید. گردو را هم نگینی خرد می‌کنیم و جداگانه تفت می‌دهیم. زرشک را نیز در کمی روغن، مقداری شکر و زعفران تفت داده و کنار می‌گذاریم.

برنج که دم کشید آن را در دیس یا ظرف موردنظر می‌کشیم و روی آن را با همه مواد یعنی مرغ، کشمش، خلال بادام، گردو و زرشک تزیین می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top