یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

پلوی پیازچه با مرغ

 

مواد اولیه :

  • مرغ ۵۰۰ گرم
  • برنج دو پیمانه
  • کره سه قاشق سوپخوری
  • آب مرغ دو پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • پیازچه ۲۰۰ گرم
  • روغن به میزان لازم

 


پلوی پیازچه  با مرغ

 

 

طرز تهیه:                                                                                                                  

شاید اسم پلو پیازچه براتون عجیب باشه، اما من مطمئنم که با یک بار خوردن این پلو مشتری دائمیاش میشید. حالا یک بار امتحان کنین.

برنج را شسته و با آب مرغ و کمی نمک می‌گذاریم تا مانند کته آرام پخته و آبش کشیده شود. پیازچه را خرد کرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم می‌زنیم و می‌گذاریم ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشد. مرغ‌ها را جداگانه با مقداری آب، نمک و یک عدد پیاز پخته و سپس در کمی روغن سرخ می‌کنیم و کنار پلوی پیازچه سرو می‌نماییم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top