سه شنبه , ۲۹ مهر ۱۳۹۹

پلوی پهلی

موادلازم: ماهیچه گوسفند= ۳ عدد آرد سفید= ۳ ق غ روغن مایع آبجوش= ۱٫۵ لیتر پیاز متوسط= ۱ عدد کره= ۲ غ ق آویشن و نمک و رزماری= کمی نخود رسمی= ۱ پیمانه سر خالی برنج= ۲ پیمانه طرزتهیه: ابتدا ماهیچه ها را در آرد غلطانده و در روغن داغ به خوبی سرخ می کنیم تا طلایی شود سپس آبجوش، پیاز دو نیم شده، آویشن، ۱ ق غ کره، نمک و رزماری را اضافه کرده و می گزاریم بپزد و آبش را صاف می کنیم. نخودهای خیس خورده را با کمی نمک می گزاریم بپزد و سپس آبکش می کنیم. برنج را با ۱ ق غ کره تفت می دهیم و به اندازه ای که برای کته مناسب باشد آب گوشت اضافه می کنیم سپس نخود ها را اضافه کرده و منتظر می شویم آبش کشیده شود بعد از آن ماهیچه ها را روی پلو چیده و به مدت ۱ ربع دم می گزاریم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top