یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

پلو افغانی

مواد لازم:
گوشت گوسفندی با استخوان= نیم کیلوگرم
برنج =یک کیلوگرم
کشمش= در صورت تمایل یک پیمانه
پیاز سرخ‌شده= دو عدد
هویج خلال‌ و پخته شده= یک پیمانه
خلال پرتقال پخته شده= نصف پیمانه
خلال بادام و پسته= نصف پیمانه
دارچین= یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن= به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را خیس کرده و آبکش می‌‌کنیم سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط می‌‌کنیم. گوشت را با نمک و زردچوبه می‌‌پزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه می‌‌کنیم. برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته لابه‌لای آن از مواد گوشت قرار می‌‌دهیم و روی آن روغن ریخته و دم می‌‌کنیم.
نکته : این برنج کمی شیرین است و اگر دوست داشته باشید می‌‌توانید یک پیمانه کشمش پلویی را هم تفت داده و روی برنج با زعفران تزئین کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top