دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

پلو الو اسفناج با مرغ

مواد اولیه :


اسفناج خرد شده            یک کیلوگرم

 آلو خورشی           ۲۰۰ گرم

 برنج               پنج پیمانه

سینه مرغ پخته شده          یک عدد

زعفران آب شده     نصف پیمانه

ماست خامه‌ای    یک پیمانه

 کره                  ۱۵۰ گرم

 روغن مایع            نصف پیمانه

فلفل سفید        یک قاشق چایخوری

 پیاز                       دو عدد

زرده تخم‌مرغ               پنج عدد

ماست خامه‌ای                 به میزان لازم

 خلال پسته      به میزان لازم

 نمک                      به میزان لازم

طرز تهیه

آلوها را با یک پیمانه آب جوشانده تا کاملا نرم شوند، سپس هسته آنها را جدا می‌کنیم. پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و با ۵۰ گرم کره و نیمی از روغن مایع تفت داده تا سبک شوند، سپس اسفناج را به آن افزوده و تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود. سینه مرغ را خرد کرده و همراه نیمی از زعفران، کمی نمک، آلو و پیاز به اسفناج اضافه کرده و با هم تفت می‌دهیم.

زرده تخم‌مرغ را با نمک و باقیمانده زعفران، فلفل سفید و ماست خامه‌ای مخلوط کرده، با همزن برقی به مدت دو دقیقه هم زده و پس از آن ۱۰۰ گرم کره آب شده و باقی روغن مایع را به آن افزوده و مواد سس را با هم مخلوط می‌کنیم. یک پیمانه از این سس را با مواد اسفناج مخلوط کرده، سپس برنج را آبکش کرده و با بقیه مواد سس مخلوط می‌کنیم.  از برنج را داخل قالب ریخته و با کفگیر روی آن را صاف می‌کنیم، بعد نیمی از اسفناج مخلوط شده را نیز روی برنج قرار داده و این کار را در چند مرحله ادامه می‌دهیم. در ردیف آخر برنج را قرار داده و روی قالب را با فویل پوشانده و آن را به مدت حدودا ۹۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم، سپس فویل را از روی قالب برداشته و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر می‌گذاریم در فر بماند. ۱۰ دقیقه پس از این‌که قالب را از فر خارج کردیم، ته‌چین را در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با ماست خامه‌ای و خلال پسته تزیین می‌کنیم

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top