مواد اولیه :
گوشت گوساله پخته شده ۵۰۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
آلو سیاه ۱۰۰ گرم
برنج سه پیمانه
پیاز بزرگ دو عدد
زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
پیازها را سرخ کرده و به گوشت ریش شده اضافه میکنیم. اسفناج را نیز پس از شستن درون قابلمه میریزیم تا نرم شوند، (نیاز به پختن ندارند) مخلوط گوشت و پیاز را همراه اسفناج، نمک، فلفل و آلوهایی که از قبل خیسانده بودیم، مخلوط کرده و درون روغن تفت میدهیم. برنج را آبکش کرده و مواد آماده شده را لابهلای آن ریخته و میگذاریم تا پلو دم بکشد. مقداری از برنج را زعفرانی کرده و لابهلای برنج اضافه میکنیم.