سه شنبه , ۱ فروردین ۱۴۰۲

پلو الو و اسفناج

مواد اولیه :


گوشت گوساله پخته شده            ۵۰۰ گرم

 اسفناج                          ۵۰۰ گرم

 آلو سیاه                       ۱۰۰ گرم

 برنج                                      سه پیمانه

 پیاز بزرگ                          دو عدد

زعفران دم‌کرده                 یک قاشق غذاخوری

 نمک، فلفل و روغن                       به میزان لازم

طرز تهیه

پیازها را سرخ کرده و به گوشت ریش شده اضافه می‌کنیم. اسفناج‌ را نیز پس از شستن درون قابلمه می‌ریزیم تا نرم شوند، (نیاز به پختن ندارند) مخلوط گوشت و پیاز را همراه اسفناج، نمک، فلفل و آلوهایی که از قبل خیسانده بودیم، مخلوط کرده و درون روغن تفت می‌دهیم. برنج را آبکش کرده و مواد آماده شده را لابه‌لای آن ریخته و می‌گذاریم تا پلو دم بکشد. مقداری از برنج را زعفرانی کرده و لابه‌لای برنج اضافه می‌کنیم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top