شنبه , ۱۵ آذر ۱۳۹۹

پلو بادام زمینی و فیله گریل

مواد اولیه :

  • گوشت فیله گوساله ۴۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری
  • رشته پلویی یک پیمانه
  • برنج سه پیمانه
  • آب گوشت پنج پیمانه
  • پیازداغ سه قاشق غذاخوری
  • بادام‌زمینی بوداده و کشمش ریزاز هر کدام نصف پیمانه
  • نمک و روغن به میزان لازم

پلو بادام زمینی و فیله گریل

 طرز تهیه:

 گوشت را به ضخامت یک سانتی‌متر ببرید و با پیاز خلال‌شده و فلفل و روغن یک شبانه‌روز در یخچال قرار دهید.

برنج را با آب گوشت، نمک و پیاز داغ بپزید و در اواخر پخت کشمش، بادام زمینی و رشته پلویی را اضافه کرده و سپس دم کنید. در تابه چدنی فیله‌ها را کباب کرده و نمک زده با پلو سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top