چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

پلو با تیکه های مرغ و کشمش

مواد اولیه :

  • برنج پنج تا شش پیمانه
  • مرغ یک عدد
  • کشمش دو پیمانه
  • زعفران حل شده سه قاشق سوپخوری
  • روغن حیوانی نصف پیمانه
  • پیازداغ ۱/۴پیمانه
  • رب نارنج دو تا سه قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل، ادویه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را به شش یا هشت تکه تقسیم نموده و با نمک، فلفل و ادویه مزه‌دار می‌کنیم. بعد مرغ‌های مزه‌دار شده را با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ می‌نماییم. در آخر رب نارنج را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و به همراه پیازداغ روی مرغ‌های سرخ‌شده می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا کاملا بپزند. برنج را آبکش نموده و دم می‌کنیم. کشمش‌ها را شسته و سرخ نموده سپس مقداری از برنج دم کرده، کشمش، زعفران و روغن حیوانی داغ کرده را با هم مخلوط می‌کنیم.

در ظرف سرو ابتدا پلوی ساده را کشیده، تکه‌های مرغ را بر روی آن قرار داده و مخلوط کشمش و برنج را روی آن می‌دهیم و سرو می‌نماییم.

این پلو را به عنوان غذای نذری ماه صفر در شهر آمل درست می‌کنند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top