مواد اولیه :
- برنج پنج تا شش پیمانه
- مرغ یک عدد
- کشمش دو پیمانه
- زعفران حل شده سه قاشق سوپخوری
- روغن حیوانی نصف پیمانه
- پیازداغ ۱/۴پیمانه
- رب نارنج دو تا سه قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل، ادویه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را به شش یا هشت تکه تقسیم نموده و با نمک، فلفل و ادویه مزهدار میکنیم. بعد مرغهای مزهدار شده را با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ مینماییم. در آخر رب نارنج را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و به همراه پیازداغ روی مرغهای سرخشده میریزیم و اجازه میدهیم تا کاملا بپزند. برنج را آبکش نموده و دم میکنیم. کشمشها را شسته و سرخ نموده سپس مقداری از برنج دم کرده، کشمش، زعفران و روغن حیوانی داغ کرده را با هم مخلوط میکنیم.
در ظرف سرو ابتدا پلوی ساده را کشیده، تکههای مرغ را بر روی آن قرار داده و مخلوط کشمش و برنج را روی آن میدهیم و سرو مینماییم.
این پلو را به عنوان غذای نذری ماه صفر در شهر آمل درست میکنند.