چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

پلو با روکش بادمجان

مواد اولیه :  برنج                                                  دو پیمانه  گوشت ماهیچه                     ۵۰۰ گرم   پیاز برای سرخ کردن            دو عدد   رب گوجه‌فرنگی                    دو قاشق غذاخوری   بادنجان قلمی                      یک کیلوگرم   زعفران حل کرده    یک قاشق غذاخوری   نمک و فلفل                        به میزان لازم   ادویه پلویی                        به میزان لازم  طرز تهیه  ابتدا پیازهای خرد شده و نمک و فلفل را سرخ کرده وقتی که طلایی شد گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و با رب گوجه‌فرنگی تفت می‌دهیم و کمی آب اضافه می‌کنیم تا گوشت‌‌ها بپزد، برنج را آبکش کرده و مواد گوشتی را به همراه ادویه پلویی لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم تا زمانی که برنج دم بکشد، بادنجان‌‌ها را پوست گرفته و در روغن سرخ می‌کنیم و در هنگام سرو روی برنج قرار می‌دهیم. می‌توانیم کمی از برنج را زعفرانی کرده و همراه بادنجان برای تزیین پلو استفاده کنیم.

 

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top