پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

پلو با هویج و کرفس

مواد اولیه :

  • برنج ۷۵۰ گرم
  • زعفران دم شده ۱/۴پیمانه
  • کره یا روغن مایع ۱۰۰ گرم
  • هویج دو عدد
  • زرده تخم‌مرغ سه عدد
  • کرفس دو ساقه
  • پیاز یک عدد
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • سیر یک حبه
  • فلفل دلمه‌ای رنگی از هر کدام نصف عدد
  • کدو سبز دو عدد
  • ماست چکیده یا خامه‌ای ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آبلیمو یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برنج را شسته و از چهار تا پنج ساعت قبل با نمک خیس کرده، سپس آن را پخته و آبکش می‌کنیم (بهتر است دان برداریم.) پیاز، سیر کرفس، هویج، قارچ، کدو و فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کرده و تفت می‌دهیم و یک قاشق سوپخوری زعفران، رب و آبلیمو را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب سبزیجات گرفته و سرخ شود. زرده‌های تخم‌مرغ، ماست، زعفران نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کرده سپس کره یا روغن را اضافه کرده و هم می‌زنیم. کمی از مایه ته‌چین را در کف ظرف که با روغن جامد چرب کرده‌ایم می‌ریزیم، سپس روی آن مقداری برنج ریخته و با پشت قاشق پرس می‌کنیم، روی برنج مخلوط سبزیجات را ریخته و باقی برنج را روی آن می‌ریزیم و با پشت قاشق محکم فشار می‌دهیم، دوباره از مایه ته‌چین روی آن ریخته و پرس می‌نماییم، کمی کره آب کرده روی آن داده و در ظرف را با فویل می‌بندیم. ته‌چین را به مدت یک تا یک و نیم ساعت در طبقه اول فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم تا طلایی شود. می‌توانیم ته‌چین را با ماست چکیده، خلال پسته و زرشک تزیین کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top