مواد اولیه :
- بلغور گندم یک پیمانه
- رشته پلویی و عدس هر کدام پیمانه
- پیاز یک عدد
- نمک و روغن به میزان لازم
- کره ۱۰۰ گرم
- زردچوبه نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اسم این غذا پلو بلغوروعدس هست اما برای تهیه آن احتیاجی به برنج ندارید. پلوی بلغوروعدس غذای محلی مردمان تبریز است.
ابتدا بلغور را با آب میپزیم و رشته پلویی را با دو قاشق روغن در ۱۰ دقیقه آخر پخت به آن میافزاییم. عدس را به همراه پیاز خلال شده جدا پخته تا آب آن کشیده شود. زردچوبه به آن زده و به بلغور اضافه میکنیم. مواد را با هم آبکش کرده میگذاریم دم بکشد. سپس کره را روی آن میریزیم. نکته:
این پلو را میتوانید با مرغ و گوشت سرو کنید.