مواد اولیه :
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
برنج سه پیمانه
بلغور نیمپز سه پیمانه
لپه پخته شده یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کره ۱۰۰ گرم
روغن دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
زعفران آب شده یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلالی شده در روغن تفت میدهیم. نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و میگذاریم با مقداری آب بپزد، تا حدی که یک لیوان از آب آن باقی بماند.
برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و با کمی نمک، لپه و بلغور به گوشت میافزاییم. کره و زعفران را نیز اضافه کرده و میگذاریم مثل کته پخته و دم بکشد.