پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

پلو بلغور و لپه

مواد اولیه :


گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم

 برنج سه پیمانه

 بلغور نیم‌پز سه پیمانه

 لپه پخته شده یک و نیم پیمانه

 نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 کره ۱۰۰ گرم

 روغن دو قاشق غذاخوری

 پیاز یک عدد

 زعفران آب شده یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلالی شده در روغن تفت می‌‌دهیم. نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و می‌گذاریم با مقداری آب بپزد، تا حدی که یک لیوان از آب آن باقی بماند.

برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و با کمی نمک، لپه و بلغور به گوشت می‌افزاییم. کره و زعفران را نیز اضافه کرده و می‌گذاریم مثل کته پخته و دم بکشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top