مواد اولیه :
- گوجهفرنگی رسیده و میگو از هر کدام ۲۵۰ گرم
- پیاز سرخشده و رب گوجه فرنگی از هر کدام یک قاشق سوپخوری
- برنج ۵۰۰ گرم
- سیر کوبیدهشده سه حبه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- تخممرغ دو تا سه عدد
- روغن ۱۰۰ گرم
پلو تایلندی۲
طرز تهیه:
این قبول که هیچ جای دنیا برنج ایرانی را ندارد و خوشمزهترین برنج دنیا، برنج ایرانی است، اما در جنوب شرق آسیا و کشورهای چشمبادامیها، برنج جزوغذاهای اصلی است، شما میتوانید برنج تایلندی را از بازار تهیه کنید اما اگر از طعم و مزه آن خوشتان نمیآید، از همین برنج ایرانی خودمان استفاده کنید و «پلو تایلندی» طبخ کنید.
برنج را خیسکرده و آبکش میکنیم. سیر را با پیاز تفت داده سه تا چهار قاشق روغن به آن اضافه میکنیم. تخممرغها را در ظرفی شکسته هم میزنیم و داخل پیاز سرخشده میریزیم و با در بسته روی حرارت ملایم میگذاریم تا بسته شود. میگو را پس از تمیز کردن میجوشانیم. سپس داخل تخممرغ ریخته مخلوط مینماییم و کنار میگذاریم برنج آبکش شده را یک ساعت دم میکنیم. کمی آبجوش روی گوجهفرنگیها ریخته پوست آنها را میگیریم و خرد میکنیم. دو، سه قاشق روغن در تابه ریخته و گوجهفرنگیها و رب گوجهفرنگی را در روغن کمی سرخ میکنیم. نمک و فلفل به آن میزنیم. موقع سرو، اول پلو را در دیس میکشیم مایه تخممرغ و میگو را وسط پلو قرار داده و گوجهفرنگی سرخشده را روی آن میریزیم.