چهارشنبه , ۱۲ آذر ۱۳۹۹

پلو تایلندی ۲

 

مواد اولیه :

  • گوجه‌فرنگی رسیده و میگو از هر کدام ۲۵۰ گرم
  • پیاز سرخ‌شده و رب گوجه فرنگی از هر کدام یک قاشق سوپخوری
  • برنج ۵۰۰ گرم
  • سیر کوبیده‌شده سه حبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • تخم‌مرغ دو تا سه عدد
  • روغن ۱۰۰ گرم

 


پلو تایلندی۲

طرز تهیه:                                                                                                                                                                              

این قبول که هیچ جای دنیا برنج ایرانی را ندارد و خوشمزه‌ترین برنج دنیا، برنج ایرانی است، اما در جنوب شرق آسیا و کشورهای چشم‌بادامی‌ها، برنج جزوغذاهای اصلی است، شما می‌توانید برنج تایلندی را از بازار تهیه کنید اما اگر از طعم و مزه آن خوشتان نمی‌آید، از همین برنج ایرانی خودمان استفاده کنید و «پلو تایلندی» طبخ کنید.

برنج را خیس‌کرده و آبکش می‌کنیم. سیر  را با پیاز تفت داده سه تا چهار قاشق روغن به آن اضافه می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته هم می‌زنیم و داخل پیاز سرخ‌شده می‌ریزیم و با در بسته روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بسته شود. میگو را پس از تمیز کردن می‌جوشانیم. سپس داخل تخم‌مرغ ریخته مخلوط می‌نماییم و کنار می‌گذاریم برنج آبکش شده را یک ساعت دم می‌کنیم. کمی آبجوش روی گوجه‌فرنگی‌ها ریخته پوست آنها را می‌گیریم و خرد می‌کنیم. دو، سه قاشق روغن در تابه ریخته و گوجه‌فرنگی‌ها و رب گوجه‌فرنگی را در روغن کمی سرخ می‌کنیم. نمک و فلفل به آن می‌زنیم. موقع سرو، اول پلو را در دیس می‌کشیم مایه تخم‌مرغ و میگو را وسط پلو قرار داده و گوجه‌فرنگی سرخ‌شده را روی آن می‌ریزیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top