جمعه , ۴ مهر ۱۳۹۹

پلو تخم مرغ و فلفل دلمه ای

مواد اولیه :

  • برنج دو پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای رنگی ‌خردشده یک پیمانه
  • تخم‌مرغ دو عدد
  • روغن، نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا روغن را در قابلمه می‌ریزیم کمی که گرم شد، فلفل‌‌ها را در آن ریخته و تفت می‌دهیم (توجه داشته باشید اگر فلفل زیاد سرخ شود، تلخ می‌شود) بعد برنج را به آن اضافه و یکی، دو هم می‌زنیم، آن‌گاه چهار پیمانه آب همراه نمک به آن اضافه می‌کنیم و  در صورت تمایل کمی فلفل‌قرمز در آن می‌ریزیم بعد، مانندکته‌های معمولی می‌گذاریم آب برنج به خورد آن برود سپس دم می‌کنیم، تخم‌مرغ‌ها را به دو صورت می‌توانید استفاده کنید یا آن را نیمرو کنید و پس از کشیدن برنج در ظرف بچینید یا می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در آب نیمرو کنید به این ترتیب که یک پیمانه آب را جوشانده، سپس تخم‌مرغ‌ها را در آن یکی‌یکی (ریخته) و می‌گذاریم که سفیده تخم‌مرغ‌ها ببندد. آن‌گاه با کفگیر برداشته و در بشقاب یا دیس برنج گذاشته و مصرف می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top