یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

پلو دارچین

مواد اولیه :



برنج                                                                                        سه و نیم پیمانه

 کره                                                                                                                                                 ۲۰۰ گرم

 شیر                                                                                                                                                 چهار پیمانه

 زعفران                                                                                                               یک قاشق چایخوری

 نمک                                                                                                       یک قاشق چایخوری

 کشمش پلویی                                                                                                                                                 یک پیمانه

 دارچین                                                                                                                                    نصف قاشق چایخوری

 فیله مرغ                                                                                                                                                 ۵۰۰ گرم

 پیاز داغ یک پیمانه

 خلال پسته یک پیمانه

 آب دو پیمانه

آب پیاز به میزان لازم

 گلاب                                                                                                                                                 ۱/۳پیمانه

طرز تهیه

فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم. برنج دانه بلند را با آبجوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد. آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملا جذب برنج شود.  ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.

کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.

برنج پخته شده را در ظرف موردنظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top