مواد اولیه :
- برنج ۵۰۰ گرم
- ماهی شیرو میگو پاک کرده هر کدام ۳۰۰ گرم
- میگو پاک کرده ۳۰۰ گرم
- گشنیز خرد شده دو پیمانه
- شنبلیله یک قاشق سوپخوری
- پیاز نگینی خرد شده یک عدد
- کشمش یک پیمانه
- آب تمرهندی صاف شده یک پیمانه
- نمک، فلفل قرمز، زیره و زردچوبه و روغن و تخم گشنیز به میزان لازم
طرز تهیه:
گاهی اوقات از پختن غذاهای همیشگی خسته میشویم پس بد نیست کمی سلیقه و ذوق خود را به کار گرفته و یک غذای جدید درست نموده و به همراه اعضای خانواده در این روزهای پاییزی میل کنیم. ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم. ماهی و میگو را در آب جوش انداخته با سرکه و کرفس به مدت پنج دقیقه میجوشانیم تا بوی زخم آن گرفته شود. سپس ماهیها و میگوها را در آبکش میریزیم تا آب آن به طور کامل گرفته شود. سپس آنها را به پیاز داغ افزوده و نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد اضافه میکنیم. بعد سبزیها را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط نموده، آب تمرهندی را اضافه کرده و تفت میدهیم. برنج را آبکش نموده تخم گشنیز و زیره را کمی تفت داده، سپس به همراه سایر مواد، آن را لابهلای برنج ریخته و با آب و روغن برنج را دم میگذاریم. این پلو حدود یک ساعت زمان میبرد تا آماده شود. سپس پلو مخلوط را در دیس کشیده و در صورت تمایل با کشمش سرخ شده آن را تزیین نموده و سرو میکنیم.