مواد اولیه :
- برنج ۴۵۰ گرم
- روغن زیتون نصف پیمانه
- پیاز خردشده نصف پیمانه (۶۰ گرم)
- فلفل دلمهای نگینی خردشده یک عدد
- سیر تازه سه حبه
- پیازچه خرده شده یک پیمانه (۸۰ گرم)
- هویج نگینی خردشده ۱۰۰ گرم
- گوجهفرنگی نگینی خردشده ۱۰۰ گرم
- فیله مرغ مکعبی خردشده ۴۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- جعفری خردشده نصف پیمانه
- پودر کاری یک قاشق سوپخوری
- نخود پختهشده یک پیمانه (۸۰ گرم)
- عصاره مرغ سه عدد
- نمک یک قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
- زعفران دمکرده دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه: از این همه مواد اولیه تعجب نکنید. این پلوی مخلوط سبزیجات و مرغ بسیار لذیذ است. اگر از بقیه پلوهای مخلوط خسته شدهاید این پلو را تهیه کنید. ابتدا برنج را سه بار شسته و با مقداری نمک به مدت دو ساعت خیس میکنیم. پیاز را با کره تفت میدهیم تا طلایی شود. مرغ را نیز به پیاز افزوده و سرخ میکنیم. سپس تمام سبزیها و مواد پخته شده را به مرغ اضافه کرده نمک فلفل و ادویه زده در ظرف را میبندیم تا با حرارت ملایم ۱۵ دقیقه پخته شود. در قابلمه دیگر آب ریخته میگذاریم جوش بیاید. برنج را در داخل آب جوش ریخته (نسبت به پلوی ساده یک جوش کمتر میدهیم.) پس از چند دقیقه آن را آبکش میکنیم. در قابلمه مقداری روغن میریزیم تا داغ شود (میتوانیم کف قابلمه نان یا سیبزمینی ورقهشده بچینیم.) در قابلمه برنج را ریخته و میگذاریم تا دم بکشد. در پایان روی برنج مواد مرغ و سبزیجات، مقداری زعفران و روغن ریخته بعد سرو میکنیم.