جمعه , ۷ آبان ۱۴۰۰

پلو سر تره

آب دو پیمانه برنج ۳/۱پیمانه اسفناج ۱۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم شنبلیله ۵۰ گرم گشنیز ۱۰۰ گرم شوید ۲۵ گرم سیر یک بوته تخم‌مرغ دو عدد روغن جامد دو قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه و آب نارنجبه میزان لازم طرز تهیه سبزی‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. برنج را نیز شسته و در کف قابلمه می‌ریزیم. سبزی‌ها و سیر خرد شده را روی برنج ریخته و با آب می‌پزیم تا زمانی که آب آن خشک شود سپس حرارت را خاموش می‌کنیم. در تابه‌ای سبزی و برنج پخته را ریخته و با پشت قاشق له می‌کنیم. روغن جامد را به آن افزوده و مرتب هم می‌زنیم تا خوب سرخ شود. نمک، فلفل و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. پس از آن سبزی را در تابه کنار می‌زنیم تخم‌مرغ‌ها را شکسته و روی آن را با سبزی می‌پوشانیم تا تخم‌مرغ خودش را بگیرد. حرارت را خاموش کرده و آب نارنج را به آن اضافه می‌کنیم. نکتـــه: نام این غذا به این دلیل پلو سرتره است که برنج در زیر و تره روی آن قرار می‌گیرد. در مازندران برای انواع خورش‌ها اصطلاح «تره» را به کار می‌برند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top