پلو سر تره
نشرشده توسط:فهیمه
درآموزش آشپزی, غذاهای اصلی

آب دو پیمانه برنج ۳/۱پیمانه اسفناج ۱۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم شنبلیله ۵۰ گرم گشنیز ۱۰۰ گرم شوید ۲۵ گرم سیر یک بوته تخممرغ دو عدد روغن جامد دو قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه و آب نارنجبه میزان لازم طرز تهیه سبزیها را شسته و خرد میکنیم. برنج را نیز شسته و در کف قابلمه میریزیم. سبزیها و سیر خرد شده را روی برنج ریخته و با آب میپزیم تا زمانی که آب آن خشک شود سپس حرارت را خاموش میکنیم. در تابهای سبزی و برنج پخته را ریخته و با پشت قاشق له میکنیم. روغن جامد را به آن افزوده و مرتب هم میزنیم تا خوب سرخ شود. نمک، فلفل و کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم. پس از آن سبزی را در تابه کنار میزنیم تخممرغها را شکسته و روی آن را با سبزی میپوشانیم تا تخممرغ خودش را بگیرد. حرارت را خاموش کرده و آب نارنج را به آن اضافه میکنیم. نکتـــه: نام این غذا به این دلیل پلو سرتره است که برنج در زیر و تره روی آن قرار میگیرد. در مازندران برای انواع خورشها اصطلاح «تره» را به کار میبرند.
برنج برنج چینی برنج مخلوط برنج مخلوط چینی برنج مخلوط سبزیجات پلو پلو سر تره پلو مخلوط پلو مخلوط چینی پلو مخلوط سبزیجات چینی دستورالعمل برنج سرخ کرده (غذاي چيني) سبزیجات مخلوط ۱۳۹۲-۱۱-۲۴