مواد اولیه :
برنج چهار پیمانه
سیب سبز یا به خرد شده دو عدد
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
گل رز یک عدد
طرز تهیه:
میدانم که کمی تعجب کردید این برنج با این که با کتهها، چلوها و پلوهای ما ایرانیها کمی متفاوت میباشد ولی جزو برنجهایی است که ایتالیاییها بسیار دوست دارند و به زوجهای جوان توصیه میکنم این برنج را در مراسمی مثل سالگرد ازدواج یا تولدها تهیه کنند و از آن لذت ببرند.
برنج را شسته و درون قابلمه میریزیم سپس سیب یا به را به صورت مکعبی خرد و در روغن سرخ میکنیم و به برنج میافزاییم. نمک، فلفل و روغن هم داخل برنج ریخته و میگذاریم تا دم بکشد. برنج را داخل ظرف دلخواه ریخته و گلبرگهای گل را روی برنج میریزیم.
نکته:
گلبرگهای گل رز را مانند سبزیجات باید شست به این صورت که آن را پرپر کرده، درون آب ریخته و در آبکش میریزیم تا آب آن برود. در صورت دلخواه میتوانید به این برنج دارچین و زعفران هم اضافه کنید.
این پلو را میتوانید به همراه مینیکباب ایتالیایی که دستور پخت آن را آموزش دادهایم سرو کنید.