یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

پلو فلفل دلمه ای

مواد اولیه :


برنج                                            دو پیمانه

مرغ پخته و ریش‌ریش شده    ۵۰۰ گرم

 پیاز سرخ شده                نصف پیمانه

 فلفل دلمه‌ای خلال شده          دو عدد

 نمک و فلفل                      به میزان لازم

 روغن                                  به میزان لازم

زعفران حل کرده               یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

فلفل دلمه‌ای را بعد از خلال کردن به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار می‌دهیم تا نرم شود بعد آبکشی می‌کنیم. مرغ پخته شده را با روغن کمی تفت داده به آن نمک و فلفل می‌زنیم. کمی زعفران افزوده در انتها هم پیاز سرخ شده را با مرغ مخلوط می‌کنیم، برنج را آبکش کرده، مرغ‌ها و فلفل دلمه‌ای را لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم و روی حرارت ملایم می‌‌گذاریم تا زمانی که برنج دم بکشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top