شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

پلو قالبی با گوشت و سبزیجات

مواد لازم برای کوفته:
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
پیاز=۱ عدد متوسط
تخم مرغ=۱ عدد
نمک،فلفل ، زردچوبه،پودر لیمو عمانی و پودر زیره=به مقدار لازم
سیر رنده شده=۱ حبه
شوید=۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پلو:
برنج شده شسته وخیس خورده=۳ لیوان
هویج رنده شده=۲ عدد
لوبیا سبز خرد شده=۲/۱ لیوان
سیب زمینی خلال شده=۲ عدد
پیاز خلال شده=۲ عدد متوسط
سیر=۲ حبه
نمک و ادویه=به مقدار لازم
جعفری و شوید ریز شده=۲/۱ لیوان
زعفران حل شده در آب=۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا مواد لازم برای کوفته را با هم مخلوط کرده ورز دهید سپس از هر کدام به اندازه یک گلوله کوچک برداشته در دست گرد کنید. کوفته ها را در روغن فراوان با حرارت ملایم سرخ کنید.

 

 

 

 

 

 

۲٫برنج را پخته و در صافی بریزید تا آب آن کاملا برود.

 

 

 

 

 

 

۳٫ برای تهیه سبزیجات کمی روغن در ماهیتابه ریخته پیازهای خلال شده را به آن اضافه کرده تا کمی سرخ شود سپس لوبیا سبز را به پیاز اضافه کرده بگذارید به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم سرخ شود.
۴٫ هویج رنده شده را به مواد اضافه کرده کمی هم بزنید سپس سیب زمینی خلال شده+سیر رنده شده+ادویه را مواد اضافه کرده هم بزنید تا وقتیکه سیب زمینی ها کمی سرخ شوند.

 

 

 

 

 

 

۵٫ قالب مستطیل شکل پیرکسی را آماده کرده سپس سطح آن را با کمی کره چرب کنید. تا ۳/۱ ظرف را برنج پخته شده ریخته ،روی آن دو قاشق زعفران بریزید سپس کوفته های گوشت را روی سطح برنج بچینید.

 

 

 

 

 

 

۶٫ روی سطح کوفته ها را سبزیجات آماده شده ریخته سپس روی سبزیجات را با نصف باقی مانده از برنج پر کنید و روی برنج ۲ قاشق زعفران حل شده در آب بریزید.

 

 

 

 

 

 

۷٫ روی ظرف را با آلومینیوم پوشانده سپس ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا برنج دم بکشد.
۸٫ ظرف را از فر خارج کرده در دیس برگردانید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top