مواد اولیه :
- گوشت ۵۰۰ گرم
- پیاز دو عدد
- برنج شش پیمانه
- روغن یک پیمانه
- رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این پلوی خوشمزه مواد زیادی احتیاج ندارید در ضمن پلو چکدرمه در کرمانشاه پرطرفدار است و در آنجا برای پذیرایی از مهمان این پلو را تهیه میکنند.
روغن را داخل تابه ریخته تا داغ شود سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و در روغن تفت میدهیم. پیاز خردشده را به آن اضافه کرده تا طلایی شود، رب گوجهفرنگی را نیز افزوده به آن آب میافزاییم تا گوشت در آب پخته شود. برنج را شسته و به آب و گوشت اضافه میکنیم. مانند پخت کته این غذا را دم میکنیم باید در طول این مدت تا زمانی که برنج آب دارد آن را هم بزنیم تا برنج نسوزد و ته نگیرد. سپس حرارت را کم کرده در قابلمه را میگذاریم تا غذا آماده شود. توجه داشته باشید نمک، فلفل و زردچوبه را وقتی گوشت پخته شد همراه با برنج شسته شده به مواد اضافه مینماییم.