مواد اولیه :
- سینه مرغ خرد شده ۴۰۰ گرم
- استاک مرغ سه و نیم پیمانه
- برنج قهوهای سه پیمانه
- هویج نگینی خرد شده دو عدد
- کلم بروکلی و گل کلم خرد شده هر کدام نصف پیمانه
- فلفل دلمهای رنگی خرد شده یک عدد
- ذرت شیرین ۱/۳ پیمانه
- جعفری و گشنیز خرد شده سه قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
پلو قهوهای با سبزیجات
طرز تهیه:
سینه مرغ را خرد کرده و با کمی نمک و روغن تفت دهید. هویج، فلفل دلمهای، ذرت و سپس کلم بروکلی و گل کلم خرد شده را اضافه کنید. در پایان سبزیها را افزوده و برنج را شسته و به سبزیها اضافه کرده و استاک مرغ را نیز بیفزایید و بعد از اتمام آب برنج، آن را به مدت نیم ساعت دم کرده، سپس سرو کنید.
مجله شماره ۵۲ صفحه