مواد اولیه :
برنج سه پیمانه
مرغ پخته شده نصف سینه
زرشک پنج قاشق غذاخوری
خلال بادام سه قاشق غذاخوری
خلال پسته سه قاشق غذاخوری
خلال نارنج دو قاشق غذاخوری
ادویه پلویی یک قاشق غذاخوری
محلول زعفران یک قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
این یک غذای مشهدی است که من در منزل یکی از دوستانم خوردم و خوشم آمد دوست داشتم به شما هم آموزش بدهم.
خلال نارنج را چند ساعت در آب خیس کرده و آبش را عوض میکنیم تا سه بار این عمل را تکرار میکنیم. در تابه مقداری روغن میریزیم و خلال پسته و بادام را در آن تفت میدهیم بعد خلال نارنج و زرشک را افزوده و تفت میدهیم سینهمرغ پخته شده و خرد شده را هم اضافه میکنیم و با بقیه مواد تفت میدهیم. نمک، فلفل و ادویه پلویی و زعفران را هم میافزاییم. سپس از روی حرارت بر میداریم. برنج را آبکش میکنیم و از این مایه لابهلای برنج در قابلمه میریزیم و میگذاریم تا دم بکشد.