یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

پلو مرغ و هویج

مواد اولیه :



 برنج                                                                                                چهار پیمانه

 مرغ                                                                                                             ۵۰۰ گرم

 پیاز                                                                                                      یک عدد

 سیر                                                                                                     دو عدد

 فلفل سیاه، نمک و  روغن                                                                    به میزان لازم

 رب انار                                                                              یک قاشق غذاخوری

 هویج متوسط                                                                                          سه عدد

 زرشک                                    دو قاشق غذاخوری

 زعفران دم‌کرده                                                                        دو قاشق چایخوری

طرز تهیه

برنج را دم می‌کنیم. پیاز را خرد کرده و با مرغ، سیر، نمک و فلفل در قابلمه ریخته و با دو قاشق روغن تفت می‌دهیم. وقتی رنگ مرغ تغییر کرد و پیازها سرخ شد، در آن آب ریخته و مرغ را می‌پزیم تا آب آن به یک لیوان کاهش یابد. هویج‌ها را خلالی خرد کرده و تفت می‌دهیم. زرشک را تفت داده و کنار می‌گذاریم. مرغ پخته شده را ریش‌ریش کرده و در قابلمه می‌ریزیم. رب انار و آب مرغ را به همراه مخلفات داخل آن ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب مرغ تبخیر شود.  پلو را در بشقاب ریخته و با زعفران، مرغ، هویج و زرشک پوشانده و سرو می‌کنیم.

خانم بهاره غلامی کارشناس آشپزی        مجله ۱۳۴   صفحه۱۹

نکـته:

پس از پخت اولیه مرغ، سیر را از آن خارج می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top