سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

پلو هفته ویجال

مواد اولیه :


  • نخودفرنگی نصف پیمانه
  • هویج سه عدد
  • سیر دو حبه
  • پیاز سفید چهار عدد
  • گوشت گوساله ریز و قیمه‌ای شده ۴۰۰ گرم
  • برنج سه پیمانه
  • روغن‌زیتون یا روغن کانولا به میزان لازم
  • زعفران، نمک، ادویه و فلفل‌سیاه به میزان لازم

طرزتهیه برای چهار نفر:

پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس هویج را خلالی کنید و به همراه پیاز تفت دهید.

آن‌گاه گوشت خردشده را به پیاز و هویج بیفزایید و تفت دهید. نخودفرنگی را از قبل در یک لیوان آب بپزید و به گوشت اضافه کنید، سیر را رنده و به همراه دو لیوان آب با گوشت و هویج بگذارید پخته شود، وقتی گوشت پخته شد به آن نمک و فلفل بزنید. آن‌گاه برنج را که از قبل خیس کرده بودید آبکش کنید و در قابلمه لابه‌لای برنج، مواد فوق را بریزید، زعفران آب کرده و ادویه پلویی را هم بیفزایید تا برنج کاملا رنگ بگیرد.

کمی آب و روغن کنار برنج ریخته و برنج را دم کنید. می‌توانید برنج را جداگانه دم کرده و هنگام کشیدن غذا در سینی مخلوط گوشت و هویج را لابه‌لای برنج ریخته و در پایان زعفران و ادویه پلویی را درون مخلوط گوشت و هویج بریزید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top