چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

پلو وطنی

مواد اولیه :

  • فیله مرغ و گوساله پخته‌شده از هر کدام نیم کیلوگرم
  • فلفل دلمه‌ای خردشده یک پیمانه
  • قارچ یک پیمانه
  • برنج پنج پیمانه
  • پیاز داغ نصف پیمانه
  • روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم، سپس فیله خردشده را همراه فلفل دلمه‌‌ای، قارچ و پیاز داغ تفت می‌دهیم. ادویه، فلفل، نمک و زردچوبه را به آن افزوده و لابه‌لای برنج آبکش شده ریخته و با روغن و کمی آب دم می‌کنیم. این پلو باید تند باشد اما در صورت تمایل می‌توان فلفل آن را کم یا زیاد کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top