پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

پلو پیازچه با گوشت

مواد اولیه :


برنج دو پیمانه

 گوشت مرغ چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم

 پیازچه ۱۰۰ گرم

 زعفران حل کرده یک قاشق غذاخوری

 کره ۵۰ گرم

 هویج پخته یک عدد

 فلفل دلمه‌ای یک عدد

 نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را آبکش و دم می‌‌کنیم، مرغ‌ها را پخته و با فلفل دلمه‌ای و هویج پخته چرخ کرده و بعد با نمک و فلفل کاملا ورز می‌‌دهیم و به صورت توپ‌های کوچکی در آورده و در نیمی از کره تفت می‌دهیم. پیازچه‌ها را حلقه حلقه کرده و در باقیمانده کره سرخ می‌‌کنیم. به هنگام سرو، پیازچه‌ها را لابه‌لای برنج می‌ریزیم و توپ‌های چرخ‌کرده را کنار غذا برای تزیین قرار می‌دهیم، مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط کرده و پلو را تزئین می‌کنیم.

نکتــه:

پیازچه باعث کاهش قندخون، کلسترول خون بالا و کاهش التهاب می‌شود و دارای مواد مغذی مانند فیبر، منیزیم، ویتامین B6، پتاسیم و مس است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top