مواد اولیه :
برنج دو پیمانه
گوشت مرغ چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیازچه ۱۰۰ گرم
زعفران حل کرده یک قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
هویج پخته یک عدد
فلفل دلمهای یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را آبکش و دم میکنیم، مرغها را پخته و با فلفل دلمهای و هویج پخته چرخ کرده و بعد با نمک و فلفل کاملا ورز میدهیم و به صورت توپهای کوچکی در آورده و در نیمی از کره تفت میدهیم. پیازچهها را حلقه حلقه کرده و در باقیمانده کره سرخ میکنیم. به هنگام سرو، پیازچهها را لابهلای برنج میریزیم و توپهای چرخکرده را کنار غذا برای تزیین قرار میدهیم، مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط کرده و پلو را تزئین میکنیم.
نکتــه:
پیازچه باعث کاهش قندخون، کلسترول خون بالا و کاهش التهاب میشود و دارای مواد مغذی مانند فیبر، منیزیم، ویتامین B6، پتاسیم و مس است.