پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

پلو ژاپنی

مواد اولیه :

  • میگو ۱۰ عدد
  • برنج پخته‌شده یک پیمانه
  • نخودفرنگی پخته‌شده یک پیمانه
  • روغن به میزان لازم

(غذای ژاپنی)

طرز تهیه:

میگوها‌ را پس از تمیز کردن نمک زده و در روغن سرخ کنید. برنج پخته‌شده را همراه روغن به آن اضافه کنید و بگذارید پنج دقیقه در حالی که مخلوط را هم می‌زنید به آرامی سرخ شود، سپس در انتها نخودفرنگی را به آن اضافه کنید.

مجله شماره ۳۹ صفحه ۱۶

آموزش از خانم سکینه شانه چیان

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top