پنج شنبه , ۱۰ مهر ۱۳۹۹

پلو کدوحلوائی

مواد اولیه :

  • کدو حلوایی نگینی خردشده و برنج هر کدام دو پیمانه
  • پیاز نگینی‌شده نصف پیمانه
  • گوشت چرخ‌کرده یک پیمانه
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • زعفران و نمک و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

با فرا رسیدن فصل پاییز کدوحلوایی در بازار به وفور یافت می‌شود و انواع خورش‌ها و غذاها را می‌توان با آن درست کرد. نمی دانم تا به حال با آن پلو هم درست کرده‌اید یا نه اگر درست نکرده‌اید لااقل یک‌بار آن را امتحان کنید.

کدو نگینی خرد شده را در تابه همراه با شکر تفت می‌دهیم. گوشت چرخ‌کرده را به صورت کله گنجشکی گلوله کرده و با روغن به آرامی سرخ می‌کنیم. در این گونه پلوها به یاد داشته باشید که به گوشت هیچ افزودنی اضافه نمی‌کنیم.

پیاز نگینی شده را با روغن تفت می‌دهیم. برنج را که از قبل شسته‌ایم آبکشی کرده و در آب در حال جوش می‌ریزیم تا پخته شود. آب برنج را گرفته ته قابلمه را آب و روغن می‌ریزیم سپس برنج ساده را کف قابلمه می‌ریزیم و بر روی آن لایه‌ای نازک از پیازداغ، کدو و گوشت می‌ریزیم. مجددا روی مخلوط را برنج ساده می‌ریزیم. این عمل را تا انتهای برنج و مخلوط ادامه می‌دهیم. قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top