چهارشنبه , ۷ آبان ۱۳۹۹

پلو گوشت ولپه

مواد اولیه :


  • برنج شش پیمانه
  • لپه یک و نیم پیمانه
  • گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • روغن مایع سه قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

  گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده و روغن تفت می‌‌دهیم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم گوشت را می‌‌پزیم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه می‌‌کنیم تا ۱۰ دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.

برنج را آبکش می‌‌کنیم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابه‌لای برنج آبکشی می‌‌ریزیم و دم می‌کنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آب‌شده را نیز روی آن اضافه می‌‌کنیم. نکته:

اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه می‌‌رود.

طرز تهیه ته‌دیگ:

 برای ته دیگ می‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آب‌شده را با مقداری برنج مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف می‌‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top