چهارشنبه , ۲ آبان ۱۳۹۷

پنیر سفید

پنیر

 

پنیر سفی

 

شیر ۱۲ لیوان  .  سرکه سفید ۱/۲ لیوان  .  نمک ۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه : شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت  قرار دهید تا به جوش آید.

 

پس از اینکه شیر شروع به جوشیدن کرد سرکه سفید را به آن اضافه کنید و مخلوط نمائید ، در این زمان شیر میبرد ، ۱۰ دقیقه اجازه دهید به همین صورت بجوشد.

 

کف یک آبکش پارچه ای نازک بیندازید ( بهترین پارچه برای این کار تنظیف یا پارچه نخی است ) ، شیر بریده شده را پس از ۱۰ دقیقه جوشاندن درون پارچه بریزید و کناره های پارچه را جمع کنید.

 

ظرف ابی روی پارچه قرار دهید تا با سنگینی ظرف ، آب اضافی پنیر خارج شود ( اب پنیر از ابکشی که زیر پارچه است خارج میشود ).

 

پس از حدود ۱ ساعت پنیر را از پارچه خارج کنید و برش بزنید ، سپس درون اب پنیری که با نمک مخلوط کرده اید قرار دهید ، ظرف پنیر را در یخچال قرار دهید ، پس از ۱۲-۲۴ ساعت میتوانید پنیر را مصرف کنید.

 

نکته ها : در زمان ریختن شیر بریده درون پارچه آب ان را جمع کنید چون اب پنیر با نمک مخلوط میشود و برای قرار دادن پنیر لازم است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top