شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

پیراشکی فانتزی دو رنگ

مواد لازم:
آرد سفید= ۴۵۰ گرم
آرد سیب زمینی= ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ=۱ عدد
کره= ۱۸۰ گرم
مایه خمیر= یک قاشق چای خوری
شکر= ۱ قاشق چای خوری
نمک= ۱ پنس
آب یا شیر ولرم= یک دوم پیمانه
پودر کاکائو=۱ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای داخل پیراشکی:
پیاز= ۱ عدد
روغن=برای سرخ کردن
گوشت چرخ کرده= ۲۰۰ گرم
آب=اندکی
سوسیس آلمانی=۲ عدد
قارچ= در صورت دلخواه
فلفل دلمه ای= ۱ عدد
رب= ۲ قاشق
نمک و فلفل و آویشن= کمی
طرز تهیه:
آرد سفید و آرد سیب زمینی را با هم مخلوط کنید. سپس بقیه ی مواد به جز پودر کاکائو و شیر را اضافه و مخلوط کنید . بعد شیر را کم کم اضافه کنید به حدی که خمیر لطیفی به دست آید. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید و به یک سوم از آن پودر کاکائو اضافه کنید و یک ساعت به خمیر ها استراحت دهید. خمیر ها را جداگانه به صورت مستطیل با وردنه باز کنید و خمیر قهوه ای را بین دو قسمت سفید رنگ خمیر بگذارید و روی آن ها را نیز یکبار وردنه بکشید. سپس خمیر را لوله کنید و از آن به اندازه ی دو تا دو و نیم سانتی متر (بسته به اندازه دلخواه پیراشکی) ببرید و از سطح مقطع روی میز کار قرار داده سپس آن ها را با وردنه به صورت گرد باز کنید و از مواد میانی آماده شده مقداری وسط آن ها قرار دهید و دو لبه ی خمیر را روی هم آورده و همچون قطاب یا پیراشکی گوشتی که در مجله ی ۳۳ صفحه ی ۱۶ آموزش داده شده است ببندید. سپس آن ها را در سینی فر چیده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه ی مواد میانی:

پیاز را با کمی روغن سرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مقداری تفت دهید بعد مقداری آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت بپزد. سپس سوسیس ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و مقداری تفت دهید (دراین مرحله مقداری قارچ نیز به دلخواه می توان اضافه کرد) در آخر فلفل دلمه ای خرد شده و رب و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top