یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

پیچک

مواد لازم:
روغن جامد= نصف پیمانه
آب= نصف پیمانه
بکینگ پودر= یک قاشق سوپخوری ( که می شه ۳ قاشق چایخوری)
نمک= ۱ قاشق چایخوری
آرد= مقداری
قارچ= ۲۵۰ گرم
کالباس= ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه= ۲ عدد
پیاز= ۱ عدد
نمک و فلفل و ادویه= مقداری
پنیر پیتزا= ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ= ۱ عدد
رب گوجه= ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱٫ آب و روغن را در ظرفی مخلوط می کنیم، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و هم می زنیم.
۲٫  آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست چنگ می زنیم تا جایی که به دست نچسبد. این خمیر راکنار می گذاریم به مدت یک ساعت به صورت سرپوشیده.
۳٫ پیازهای خلال شده را در مقداری روغن سرخ میکنیم، کالباس ها را که به صورت معکبی خرد کردیم به پیاز ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی مقداری سرخ شدن رب و نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم.
۴٫ بعد از یک ساعت کف ظرف مناسب فر را ورق آلومینیوم قرار میدهیم و مقداری آرد روی آن می پاشیم. بعد خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز می کنیم. سپس مثل شکل زیر خمیر را از دو طرف برش های کوتاه می دهیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

۵٫ سپس از موادمان توی قسمت وسط خمیر می ریزیم. پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و در آخر هم هر تیکه از خمیر را روی مواد و تیکه ی بعدی را روی خمیر قرار میدهیم تا خمیر کاملاً بسته شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

۶٫ روی خمیر را هم یک عدد زرده تخم مرغ با برس می کشیم تا طلایی شود. به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت توی فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم ( مدت زمان بستگی به فرتون داره، می تونین چک کنین ببین خمیر پخته یا نه)

 

 

 

 

 

 

 

 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top