
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=۳۵۰ گرم
پیاز سرخ شده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
جعفری ریز شده=دو قاشق سوپخوری
تخم مرغ سفت و ریز شده=دو عدد
رب گوجه فرنگی=۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
طرز تهیه:
گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، در روغن تفت می دهیم .
پس از سرخ شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود ؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغهای سفت شده را روی گوشت رنده می کنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده ، نمک و فلفل ، در صورت تمایل ، پودر سیر را با تمام مواد مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. روی تخته را کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی (آماده) را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره گذارده ، دو طرف خمیر را روی هم
می آوریم و می چسبانیم سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.
روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود.
پیراشکی ها را در دیس چیده دور آنها را با جعفری تزئین می کنیم.