پنج شنبه , ۳ مهر ۱۳۹۹

پیراشکی گوشت با خمیر آماده

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=۳۵۰ گرم
پیاز سرخ شده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
جعفری ریز شده=دو قاشق سوپخوری
تخم مرغ سفت و ریز شده=دو عدد
رب گوجه فرنگی=۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
طرز تهیه:
گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، در روغن تفت می دهیم .
پس از سرخ شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود ؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغهای سفت شده را روی گوشت رنده می کنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده ، نمک و فلفل ، در صورت تمایل ، پودر سیر را با تمام مواد مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. روی تخته را کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی (آماده) را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره گذارده ، دو طرف خمیر را روی هم
می آوریم و می چسبانیم سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.
روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود.
پیراشکی ها را در دیس چیده دور آنها را با جعفری تزئین می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top