جمعه , ۷ آذر ۱۳۹۹

چامپا

در بیشتر مناطق هندوستان گوشت گاو خورده نمی شود، به جز مناطق مسلمان نشین و ایالت کرالا که اکثریت آن را مسیحیان تشکیل می دهند. ترکیب گوشت و ادویه های آتشین چامپا را به وجود می آورد که معمولا به عنوان سس همراه نان یا در ساندویچ خورده می شود.
مقادیر ادویه را به میل خودتان کم و زیاد کنید.
مواد لازم برای۴ نفر:
•گوشت گوساله چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
•پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
•فلفل سبز تند: ۲ عدد، ساطوری
•زردچوبه: یک قاشق چای خوری
•پودر گشنیز: یک قاشق چای خوری
•پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری
•گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد، رنده شده
•فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
•فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
•پودر هل سبز: یک چهارم قاشق چای خوری
•پودر زیره سبز: یک قاشق چای خوری
•روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
•نمک: به میزان لازم

۱- روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.کمی زردچوبه هم اضافه کنید.بعد گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه های گوشت را از هم تند تند باز کنید.

۲- فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.

۳- گوجــه فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.

**نکات**

۱- برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲ سیب زمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

۲- گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر می کند.

۳- چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.

۴- چامپای سنتی را با روغن حیوانی تهیه می کنند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top