دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

چشم بلبلی پلو

مواد اولیه :

  • لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
  • شکر قهوه‌ای نصف قاشق چایخوری
  • شیر نارگیل پیمانه
  • ذرت پخته شده و برنج هر کدام یک پیمانه
  • فلفل قرمز یا سبز خلالی شده دو عدد
  • نمک یک قاشق سوپخوری

 طرز تهیه:
لوبیاها را از شب قبل خیس می‌کنیم. آب لوبیا را دور ریخته و به همراه قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای در قابلمه می‌ریزیم و به اندازه کافی آب سرد به آن اضافه می‌کنیم. در قابلمه را گذاشته به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم. وقتی لوبیا نرم شد از روی اجاق برداشته و آب آن را دور می‌ریزیم. سپس لوبیا را با بقیه شکر، ذرت، برنج، شیر نارگیل، فلفل، نمک و یک و نیم پیمانه آب می‌گذاریم با حرارت‌ ملایم بجوشد. پس از جوش آمدن حرارت را کم کرده و به مدت ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا برنج پخته شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top