- گردو خرد شده – ۵/۱ پیمانه
- پودر شکر – نصف پیمانه + دو قاشق غذاخوری
- کره نرم شده – دو قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین ساده – یک بسته
- آب سرد – یک پیمانه
- پنیر خامهای نرم شده – ۶۰۰ گرم
- رنده پوست پرتقال یا لیمو – یک قاشق غذاخوری
- وانیل – یک و یک چهلرم قاشق چایخوری
- شکلات تختهای آب شده – ۷۰ گرم
طرز تهیه (برای هشت نفر) :
فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و یک قالب کمربندی به قطر ۵/۲۲ سانتیمتر را با کره چرب کنید.
گردوی نیمه آسیاب شده را با دو قاشق غذاخوری پودر شکر در کاسهای مخلوط کنید. کره را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. مواد حاصله را با دست، کف قالب پهن کنید و فشار دهید. قالب را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در فر بگذارید. سپس آن را از فر خارج و صبر کنید خنک شود.
آب را در قابلمه کوچکی بریزید و ژلاتین را روی آن بپاشید. یک دقیقه صبر کنید سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین حل شود بعد آن را کنار بگذارید.
پنیر خامهای را با سرعت بالای همزن کاملا بزنید تا پف کند. پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را به آن بیفزایید و کمی بزنید. ژلاتین آب شده را به آن بیفزایید و دوباره آن را بزنید. یک پیمانه از این مواد را کنار بگذارید و بقیه را روی لایه گردویی درون قالب بریزید و پهن کنید. شکلات خنک شده را به یک پیمانه مواد پنیری باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید. از این مایه شکلاتی به مقدار کم روی چیزکیک آماده شده بگذارید. چاقو را روی تکتک آنها بگذارید و یک چرخش کوچک بدهید تا مایه شکلات کمی به چیزکیک مالیده شود. چیزکیک را به مدت سه ساعت در یخچال گذاشته و سپس آن را با توتفرنگی تزئین کنید.