سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

چگدرمه (غذای ترکمنی)

مواد لازم برای شش نفر:
گوشت=نیم کیلو (البته من ترجیح میدهم گوشتش بیشتر باشد)
پیاز=دو عدد بزرگ(من ترجیح میدهم اول کاملا رنده شوند)
رب‌گوجه=‌ دو قاشق سوپخوری (من گوجه طبیعی را ترجیح میدهم و یا اینکه رب آن بیشتر باشد)
روغن= یک پیمانه
آب= چهار پیمانه
برنج شسته و خیس شده=چهار پیمانه
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا روغن را خوب داغ می‌کنیم و سپس گوشت را در آن سرخ می‌کنیم و پیاز را به آن اضافه کرده و می‌‌گذاریم تا طلایی شود و سپس رب‌گوجه را اضافه می‌کنیم و با هم سرخ می‌‌کنیم. مواد که خوب سرخ شد آب را به آن اضافه می‌‌کنیم و شعله را کم می‌کنیم تا مواد بپزد. بعد از این که گوشت پخت و آب موادمان کمی کشیده شد برنج را اضافه می‌‌کنیم و می‌‌گذاریم تا برنج، آب مواد را بکشد. بعد به مدت نیم ساعت می‌‌گذاریم تا دم بکشد.

 

زینا فیضلی

 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top