سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

چیکن کوردون بلو

مواد لازم :
سه عدد سینه مرغ نصف شده ،
نیم کیلو پنیر پیتزای دو نیم شده ،
سه برش گوشت آب پز و دو نیم شده ،
دو قاشق سوپ خوری کره ،
دو فنجان آب مرغ ،
یک چهارم فنجان شیر ،
جعفری خرد شده .

طرز تهیه :
سینه مرغ را ساتوری و مسطح کنید . روی آن نصف پنیر و سپس نصف گوشت را قرار دهید . سپس آن را بصورت رول درآورده و با خلال دندان آن را محکم کنید . سپس آن را در کره آب شده سرخ کنید . آب مرغ و شیر را به آن اضافه کرده و در ظرف را ببندید . به مدت ۲۰ دقیقه آن را روی حرارت ملایم بپزید . روی آن را با جعفری تزئین و سرو کنید

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top