مواد اولیه :
آرد گندم دو پیمانه(۲۱۰ گرم)
شکر ۲/۳پیمانه(۱۰۰ گرم)
بیکینگپودر یک قاشق سوپخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱/۳ پیمانه(۵۴ میلیلیتر)
تخممرغ یک عدد
فندق ۱/۳پیمانه(۶۰ گرم)
روغن مایع به میزان لازم
شیر یک پیمانه(۱۶۰ میلیلیتر)
وانیل ۱/۸قاشق چایخوری
طرز تهیه
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. آرد، شکر، بیکینگپودر، وانیل و نمک را با هم در ظرف مناسبی الک نموده و وسط آن را گود میکنیم. شیر، روغن مایع و تخممرغ همزده شده را با هم مخلوط کرده و درون گودی آرد ریخته و به آرامی با لیسک مواد را با هم مخلوط میکنیم. در آخر فندق خرد شده را نیز افزوده و با مواد مخلوط مینماییم.قالبهای لیوانی سیلیکونی را چرب کرده و کمی آرد میپاشیم. هر قالب را از مایه آماده شده ریخته و آنها را در سینی فر میچینیم. سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده تا پخته شوند. سپس از فر بیرون آورده و پس از اینکه سرد شدند از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظر میچینیم و با آیسینگ کرهای آنها را تزیین مینماییم.
مواد لازم برای تهیه آیسینگ کرهای
روغن صاف قنادی نصف پیمانه
کره نرم شده نصف پیمانه
پودر قند چهار پیمانه
اسانس وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
شربت قوام آمده یا شیر دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
روغن و کره را با همزن برقی زده تا کرم رنگ شود. وانیل را نیز میافزاییم سپس پودر قند الک شده را کمکم اضافه کرده و با درجه متوسط همزن مواد را با هم مخلوط میکنیم تا آیسینگ خشک شود، سپس شیر را افزوده هم میزنیم تا پوک شود.
نکتــه:
اگر روی آیسینگ را با پارچه مرطوبی بپوشانید، میتوانید آن را به مدت یک روز در هوای آزاد نگهداری کنید.
آیسینگ را میتوانید درون یک نایلون به طوری که هوای آن را خارج کرده باشید، ریخته و آن را به مدت دو هفته درون یخچال نگهداری کنید و برای استفاده مجدد از یخچال بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا نرم شود. با این میزان مواد سه پیمانه آیسینگ درست میشود.