مواد اولیه :
آرد یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
شکر ۲/۳پیمانه
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ دو عدد
وانیل یک قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه
شیر یک پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
شکلات تلخ ۵۰ گرم
پودر شکر یک و نیم پیمانه
طرز تهیه
فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. قالبهای مافین را با کاغذ روغنی طلایی میپوشانیم. پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و الک میکنیم. در ظرفی دیگر شکر، تخممرغها، وانیل، روغن مایع و پیمانه از شیر را مخلوط نموده و با همزن میزنیم. به تدریج مخلوط آرد را به مخلوط تخممرغی افزوده و هم میزنیم. حجم قالبهای مافین را با مواد کیک پر نموده و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر میگذاریم تا مافینها بپزند. سپس کیکها را در قالب برای چند دقیقه خنک میکنیم. بعد آنها را برروی پنجره سیمی گذاشته تا کاملا خنک شوند. تا وقتی کاپ کیکها در حال خنک شدن هستند، مواد رویه را به این ترتیب آماده میکنیم: ابتدا کره به دمای محیط رسیده را با شکلات تلخ مخلوط نموده و به روش بن ماری برروی حرارت کم گذاشته تا کاملا ترکیب شوند، سپس از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم تا سس شکلات خنک شود. پودر شکر را به همراه مخلوط شکلاتی و باقیمانده شیر مخلوط نموده و هم میزنیم تا مخلوطی یکدست حاصل شود. کاپ کیکهای خنک را با مواد رویه پوشانده و سرو میکنیم.