یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

کاپ کیک کدو حلوایی

مواد اولیه :


  • تخم‌مرغ سه عدد
  • شکر یک پیمانه
  • آرد دو پیمانه
  • شیر ۱/۴ پیمانه
  • نمک و هل و وانیل هر کدام ۱/۸ قاشق چایخوری
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • کدو حلوایی پخته ۲۰۰ گرم(نصف پیمانه)

طرز تهیه:

تخم‌مرغ‌ها را خوب زده تا کرم رنگ و حجیم شوند سپس وانیل و شکر را به آن افزوده و می‌زنیم. کره ذوب شده، شیر و پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می‌زنیم. مواد خشک (آرد، نمک، هل، دارچین و بیکینگ‌پودر) را با هم مخلوط کرده و الک می‌کنیم و به تدریج به مواد بالا افزوده و هم می‌زنیم. در قالب‌های مافین کپسول قرار داده و تا  قالب را از مایه کیک پر می‌کنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

نکته:

برای پوره کردن کدو حلوایی، آن را پوست کنده و خرد می‌کنیم و با کمی آب می‌پزیم تا نرم شود سپس از صافی رد کرده و در مخلوط‌کن پوره می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top