مواد اولیه :
- تخممرغ سه عدد
- شکر یک پیمانه
- آرد دو پیمانه
- شیر ۱/۴ پیمانه
- نمک و هل و وانیل هر کدام ۱/۸ قاشق چایخوری
- دارچین نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
- کره ۱۰۰ گرم
- کدو حلوایی پخته ۲۰۰ گرم(نصف پیمانه)
طرز تهیه:
تخممرغها را خوب زده تا کرم رنگ و حجیم شوند سپس وانیل و شکر را به آن افزوده و میزنیم. کره ذوب شده، شیر و پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن میزنیم. مواد خشک (آرد، نمک، هل، دارچین و بیکینگپودر) را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و به تدریج به مواد بالا افزوده و هم میزنیم. در قالبهای مافین کپسول قرار داده و تا قالب را از مایه کیک پر میکنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.
نکته:
برای پوره کردن کدو حلوایی، آن را پوست کنده و خرد میکنیم و با کمی آب میپزیم تا نرم شود سپس از صافی رد کرده و در مخلوطکن پوره میکنیم.