دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

کباب بختیاری حلزونی

مواد لازم:
فیله مرغ =۵ عدد
نمک و فلفل =به مقدار لازم
زعفران= ۱/۲ قاشق چایخوری
پیاز کوچک خلال شده= ۱ عدد
روغن زیتون یا مایع= ۳ قاشق سوپخوری
فیله گوساله برش خورده یا فیله گوسفند =۵ عدد
نمک و فلفل= به مقدار لازم
زعفران= ۱/۲ قاشق چایخوری
ماست= ۱ قاشق سوپخوری
پیاز کوچک خلال شده =۱ عدد
روغن زیتون یا مایع= ۳ قاشق سوپخوری
سیخ کباب چوبی یا فلزی
طرز تهیه:
ابتدا فیله ها را بدون اینکه برش بزنید با نمک و فلفل و خلال پیاز و زعفران مزه دار کنید سپس روغن را اضافه کنید مخلوط نمائید و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت دهید . برای گوشت گوساله بهتر است ۱ قاشق سوپخوری ماست هم به آن اضافه کنید تا رنگ قرمزی گوشت به صورتی خوشرنگ تبدیل شود . سپس بصورت حلقه ای دور خود بپیچید و در سیخ فرو کنید به اینصورت که یک مرغ، یک فیله گوسفند، یک در میان در هر سیخ می توانید ۴ تا ۵ عدد گوشت فیله بزنید . در صورتی که بتوانید و امکانات ایجاب می کند بر روی آتش کباب می کنیم در دیس می کشیم و در کنار آن گوجه فرنگی کباب شده و حلقه لیمو ترش قرار می دهیم در صورت نداشتن امکانات کباب کردن با مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم سرخ می کنیم و به شکل فوق آنرا تزئین می کنیم این کباب هم از نظر مزه و هم از نظر شکل ظاهر زیبا و خوشمزه می باشد در ضمن می توانید در فر هم کباب کنید . در صورت نداشتن فیله گوسفند می توان برشهای باریکی هم اندازه فیله گوسفند از فیله گوساله استفاده کرد .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top