شنبه , ۲۱ فروردین ۱۴۰۰

کباب ترکی خانگی (دونر کباب)

 

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده= ۲۵۰ گرم
فیله مرغ= ۲۵۰ گرم
پیاز= یک عدد
فلفل دلمه ای= یک عدد
قارچ =۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا =۱۰۰ گرم
جعفری و گوجه فرنگی= برای تزئین
طرز تهیه:
فیله مرغ را به صورت انگشتی (کبریتی) خرد کرده ایم.
پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را روی حرارت و داخل روغن با هم تفت میدهیم تا نرم شود.
استفاده از پنیر پیتزا دلخواه است و برای لذیذ شدن کباب است.
قارچ را در انتهای کار اضافه میکنیم چون اگر الان اضافه کنیم آب می اندازیم و گوشت نمیپزد.
گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
وقتی آب گوشت کمی کشیده شد مرغ و فلفل را اضافه میکنیم.
ادویه این ساندویج فقط فلفل سیاه است.
مواد را با هم تفت میدهیم.
وقتی آب مواد کشیده شد قارچ را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
وقتی آب قارچ کشیده شد حرارت را خاموش میکنیم و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم.
چون مواد هنوز داغ است باعث میشود پنیر راحت آب شود.
این غذا را به عنوان ساندویج میتوان استفاده کرد و با جعفری و گوجه فرنگی و خیارشور و پیاز هم میتوانیم تزئین کنیم .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top