شنبه , ۲۱ فروردین ۱۴۰۰

کباب در کاسه ی بلغوری

مواد لازم:
بلغور گندم=لیوان
سیب زمینی آب پز=۲عدد متوسط
تخم مرغ=۱عدد
آب جوش=/نصف لیوان
آرد گندم=به مقدار لازم (بستگی دارد بلغور چقدر از آب را جذب کند)
نمک=به مقدار لازم
فلفل سیاه=به مقدار لازم
پوره زیره ی سبز= یک لیوان
روغن مایع مخصوص سرخ کردن=نصف لیوان
برای داخل کاسه:
گوشت مغز ران(گوساله)=۲۵۰گرم
پیاز=۱عدد متوسط
سیر=۲ حبه
قارچ=۱۰۰گرم
گوجه فرنگی=۲عدد متوسط
فلفل دلمه ای=۱عدد کوچک
نمک=به مقدار لازم
فلفل سیاه=به مقدار لازم
طرز تهیه:
بلغور را با آب داغ خیس کنید.سیب زمینی را رنده کنید .آرد ،تخم مرغ،نمک و ادویه را بریزید و خمیر درست کنید.داخل فنجان یک نایلون بگذارید .مقداری از مایه ی بلغور را بردارید .داخل فنجان شکل بدهید.بیرون بیاورید و در روغن داغ سرخ کنید.برای داخل کاسه نیز،گوشت را با پیاز و سیر تفت دهید؛بعد فلفل را بیفزایید ،و بگذارید تا کمی بپزد .گوجه فرنگی و قارچ را نیز اضافه کنید و باز هم مواد را بگذارید تا کمی دیگر بپزد.داخل کاسه رابا این مواد پر کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top