
گوشت دل گوساله= ۱ کیلو ( جهت کباب برش های عمودی بخورد )
ماست= ۱۰ قاشق غذا خوری
ادویه گوشت= ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ۷ رنگ= یک قاشوق غذا خوری
زردچوبه =۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به مقدار لازم
لیموی تازه= ۳ تا ۴ عدد
زعفران جهت تغییر رنگ و عطر= به مقدار لازم
پیاز چرخ شده= ۳ عدد متوسط
سیر =۴ پر
جعفری خرد شده= ۱۰۰ گرم
روغن مایع=۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف بزرگ پیاز ، سیر و جعفری را خوب مخلوط میکنیم به طوری که کاملا یک دست بشود ، بعد از آن گوشت ها را که برای کباب کردن خرد کرده ایم به این مخلوط اضافه میکنیم توجه داشته باشید که گوشت ها را به خوبی با پیاز و سیر و جعفری مخلوط کنیم ، سپس در ظرف دیگری ماست ، ادویه ها ، نمک و فلفل ، زردچوبه ، لیمو، زعفران و روغن را با هم مخلوط میکنیم تا مایع ای زرد رنگ و یکنواخت تولید شود ، سپس این مایع را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم و همه ی مواد را با هم بخوبی مخلوط می کنیم .
نکته :
۱ .هرچیه مواد با هم بیشتر مخلوط شوند کباب ما بهتر خواهد شد.
۲ .هرچه گوشت ها بیشتر در مایع ماست ما باقی بماند ( ۲۴ ساعت ) تردتر می شود.
۳ .تکه های چربی متصل به گوشت دل را جهت لذیذتر شدن غذا از گوشت جدا نکنید ( توصیه سر آشپز)
۴ .هرچه تکه های گوشت بزرگتر باشند گوشت ها خونی تر و خوش تعم تر خواهد بود.
حالا می توانید گوشت ها را به سیخ کشیده و بر روی (ترجیها زغال) آتش کباب کنید.
جهت سرو بهتر است انواع کباب را به همراه سالاد ( نوع دلخواه) ،مخلوط پیاز و جعفری خردشده ، دوغ خنک بدون یخ و نوعی سس مخصوص که بعدا آموزش خواهم داد میل نمائید.