شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

کباب دنده

موادلازم:
دنده کباب بزرگ = ۱۶ تا ۲۰ عدد
روغن زیتون= یک دوم پیمانه
آویشن تازه ساتوری شده =۱ قاشق غذاخوری
نعنای تازه ساتوری شده =۲ قاشق چایخوری
جعفری تازه ساتوری شده =۱ قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده =۲ حبه
رندهٔ پوست لیمو ترش =۱ عدد
نمک =۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه = یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱٫ تمامی مواد به جز گوشت ها را داخل یک کاسه می ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم. گوشت ها را داخل این مخلوط می گذاریم و آنها را به مواد آغشته کرده و برای مدت ۲ الی ۶ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا مره دار شوند.
۲٫ ۴۵ دقیقه قبل از کباب کردن، آنها را از یخچال خارج می کنیم تا هم دمای اتاق شوند. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. دنده ها را درون یک تابهٔ مناسب می گذاریم و آنها را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در فر داغ می گذاریم تا روی آنها قهوه ای – طلائی شود. سپس آنها را از فر خارج کرده و می چرخانیم و باز هم به مدت ۸ دقیقه در فر داغ می گذاریم. (لازم به ذکر است که دنده کباب ها را می توانیم بصورت باربکیو نیز آماده کنیم و آنها را روی منقل کباب نماییم. بدین منظور هر طرف را حدود ۳ تا ۴ دقیقه روی منقل کباب می نماییم.) بنا به سلیقهٔ خود، می توانید این کباب را با سبزیجات متنوع پخته و خام سرو نمایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top