پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

کباب زنجبیلی

 

مواد اولیه :

  • گوشت گوساله خلالی برش زده ۷۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده دو عدد
  • سیر رنده شده پنج حبه
  • زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری
  • پودر میخک، هل و چوب دارچین به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
  • پودر تخم گشنیز و برگ بو به میزان لازم
  • ماست سه قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده سه عدد
  • گشنیز و جعفری خردشده به میزان لازم
  • برنج سفید و زعفرانی به میزان لازم
  • نخود فرنگی، خلال بادام، بادام هندی و بادام‌زمینی به میزان لازم
  • پیاز داغ و کشمش تفت داده شده به میزان لازم

 



طرز تهیه :

پیاز رنده شده را با سیر تفت می‌دهیم. گوشت، نمک، فلفل و ادویه کاری را اضافه کرده، کمی هم زده تا رنگ گوشت عوض شود سپس زنجبیل، پودر میخک، هل، چوب دارچین، کمی زعفران، پودر تخم گشنیز، ماست و برگ‌بو را افزوده و در آخر هم کمی آب می‌ریزیم تا گوشت نیم پز شود .

بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه‌فرنگی‌‌ها، گشنیز و جعفری را اضافه کرده تا گوشت کاملا بپزد .

سپس مواد را با برنج سفید و زعفرانی مخلوط کرده و با بادام، پیاز داغ، کشمش و نخود فرنگی سرو می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top