مواد اولیه :
- گوشت گوساله خلالی برش زده ۷۰۰ گرم
- پیاز خرد شده دو عدد
- سیر رنده شده پنج حبه
- زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری
- پودر میخک، هل و چوب دارچین به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
- پودر تخم گشنیز و برگ بو به میزان لازم
- ماست سه قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خرد شده سه عدد
- گشنیز و جعفری خردشده به میزان لازم
- برنج سفید و زعفرانی به میزان لازم
- نخود فرنگی، خلال بادام، بادام هندی و بادامزمینی به میزان لازم
- پیاز داغ و کشمش تفت داده شده به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز رنده شده را با سیر تفت میدهیم. گوشت، نمک، فلفل و ادویه کاری را اضافه کرده، کمی هم زده تا رنگ گوشت عوض شود سپس زنجبیل، پودر میخک، هل، چوب دارچین، کمی زعفران، پودر تخم گشنیز، ماست و برگبو را افزوده و در آخر هم کمی آب میریزیم تا گوشت نیم پز شود .
بعد از نیم پز شدن گوشت گوجهفرنگیها، گشنیز و جعفری را اضافه کرده تا گوشت کاملا بپزد .
سپس مواد را با برنج سفید و زعفرانی مخلوط کرده و با بادام، پیاز داغ، کشمش و نخود فرنگی سرو میکنیم.