پنج شنبه , ۳ مهر ۱۳۹۹

کباب سیخ انجیر

مواد لازم:
گوشت گوسفندی همراه با استخوان =به مقدار لازم
پیاز بزرگ خرد شده= ۳ عدد
چوب درخت انجیر که خیلی کلفت و یا خیلی نازک نباشه ( باید برگهای شاخه را برید و اونها رو خوب شست و نوک آنها را به شکلی که می بینید تیز کرد)
گوجه فرنگی=به مقدار لازم
طرز تهیه:
کف یک سینی پیازها را خرد می کنیم و بعد گوشتها را در سیخ انجیری و یک سیخ معمولی مکشیم. سیخ معمولی را برای این استفاده می کنیم که گوشتها از روی سیخ نریزند چون قطعات یه کم بزرگه. و بعد هم گوجه را سیخ می کنیم و بچه انجیرها شسته شده را نصف کرده لابلای آن می گذاریم و می گذاریم نیم ساعت استراحت کند. همونطور که می دونید انجیر باعث نرم شدن گوشت میشه در حد خیلی بالا پس باید مرتب چک کنید که زیاد نرم نشه که موقع پخت وا بره. اگر قطعات گوشت کوچکتر هستند باید کمتر استراحت کنه. بعد هم نمک و فلفل زده و کباب می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top